Hoppa till sidans innehåll

Vad säger kunderna

Läs vad några av våra kunder säger om sin hälsokontroll och upplevelse.

Vital har hjälp tusentals svenskar att förstå sin hälsa

“Jättenöjd att få så många provsvar då det var länge sedan jag varit på en läkarundersökning. Bra med återkoppling av en läkare. Rekommenderar gärna Vital till vänner och bekanta!”

– Hanna, IT-ansvarig

“En mycket positiv bekantskap. Snabb respons från det att jag betalat. Tog blodprov vid nio på morgonen och vid 16 samma dag fick jag provsvar. Bestämt mig för att återkomma varje år!”

– Christine, Pensionär

“Smidigt, användarvänligt, detaljrik och bra information samt prisvärt.”

– Ali, Account Manager

Marie Lewenhagen
Marie Lewenhagen
2023-05-04
Snabbt, enkelt och proffsigt att få reda på sitt hälsotillstånd genom Vital! Rekommenderas varmt! 👍
Jasminka Zekovic
Jasminka Zekovic
2023-05-03
Jättenöjd
E JM
E JM
2023-05-03
Snabb och bra svar.
subane Aye
subane Aye
2023-03-30
Fantastisk
Leif Lehtinen
Leif Lehtinen
2023-03-29
Bra sätt att få koll på sitt hälsotillstånd.
Masoud Fatahi (gbgfood)
Masoud Fatahi (gbgfood)
2023-03-07
Super smidigt. Centralt ställe, trevlig personal och väldigt snabbt svar.

En hälsokontroll kan ge information om viktiga värden

Jag är så glad att jag gjorde ännu en hälsokontroll för man får en indikation på hur kroppen mår. Jag låg lite lågt på D-vitamin och B12 om man deras benchmarking-skala, som är så bra och tydlig. Nu vet jag vad jag vilka kosttillskott jag ska ta, att jag ska försöka få i mig mer frukt och sen är jag även fylld av massor av mer information kring min kropp än jag var innan.

– @FRUREINHOLD, INSTAGRAM 2022

Det är alltid viktigt för mig att ta hand om min kropp, ge den de bästa förutsättningar för att vara hälsosam och stark, men kanske ännu mer nu under min graviditet för att ta hand om hälsan för oss båda.

– @SARABOLAY, INSTAGRAM 2022

Alla provsvar syns på deras Benchmarking-skala (swipe för bild) så det är väldigt tydligt att se på vilka nivåer man ligger. En läkare hade gjort en sammanställning med rekommendationer om att kolla upp vissa av provsvaren.
Jag behöver få i mig mer D vitamin ☀️Kanske därför jag känner mig lite extra trött ibland.

– @TRILLINGAR, INSTAGRAM 2022

Vill du själv prova det våra nöjda kunder berättar om?

Beställ en av våra färdiga hälsokontroller – betala i kassan, ta blodprovet när det passar, och sedan kommer de första provsvaren ofta redan samma dag.

Gå till varukorgen: : kr