Hoppa till sidans innehåll

Vad säger kunderna

Läs vad några av våra kunder säger om sin hälsokontroll och upplevelse.

Vital har hjälp tusentals svenskar att förstå sin hälsa

“Jättenöjd att få så många provsvar då det var länge sedan jag varit på en läkarundersökning. Bra med återkoppling av en läkare. Rekommenderar gärna Vital till vänner och bekanta!”

– Hanna, IT-ansvarig

“En mycket positiv bekantskap. Snabb respons från det att jag betalat. Tog blodprov vid nio på morgonen och vid 16 samma dag fick jag provsvar. Bestämt mig för att återkomma varje år!”

– Christine, Pensionär

“Smidigt, användarvänligt, detaljrik och bra information samt prisvärt.”

– Ali, Account Manager

Stefan Jacobson
Stefan Jacobson
2023-05-25
Enkel och snabb process rakt igenom.
Daniel Vållberg - Swedish Voice Over
Daniel Vållberg - Swedish Voice Over
2023-05-25
Mycket prisvärd, professionell och trevlig tjänst. Bokningen var enkel att genomföra, provtagningen gick på 5 minuter och resultaten kom redan nästa dag. Dessutom en mycket trevlig sköterska som tog emot oss och genomförde provtagningen. Detta är ett mycket bra alternativ om man själv vill ta ett specifikt prov för att ha en grund för vidare utredning på sin vårdcentral. Dels sparar det tid och resurser för VC och vårt prov var inte dyrare än ett vanligt läkarbesök. Det finns bara positivt att säga om denna tjänst.
Marie Lewenhagen
Marie Lewenhagen
2023-05-04
Snabbt, enkelt och proffsigt att få reda på sitt hälsotillstånd genom Vital! Rekommenderas varmt! 👍
Jasminka Zekovic
Jasminka Zekovic
2023-05-03
Jättenöjd

En hälsokontroll kan ge information om viktiga värden

Jag är så glad att jag gjorde ännu en hälsokontroll för man får en indikation på hur kroppen mår. Jag låg lite lågt på D-vitamin och B12 om man deras benchmarking-skala, som är så bra och tydlig. Nu vet jag vad jag vilka kosttillskott jag ska ta, att jag ska försöka få i mig mer frukt och sen är jag även fylld av massor av mer information kring min kropp än jag var innan.

– @FRUREINHOLD, INSTAGRAM 2022

Det är alltid viktigt för mig att ta hand om min kropp, ge den de bästa förutsättningar för att vara hälsosam och stark, men kanske ännu mer nu under min graviditet för att ta hand om hälsan för oss båda.

– @SARABOLAY, INSTAGRAM 2022

Alla provsvar syns på deras Benchmarking-skala (swipe för bild) så det är väldigt tydligt att se på vilka nivåer man ligger. En läkare hade gjort en sammanställning med rekommendationer om att kolla upp vissa av provsvaren.
Jag behöver få i mig mer D vitamin ☀️Kanske därför jag känner mig lite extra trött ibland.

– @TRILLINGAR, INSTAGRAM 2022

Vill du själv prova det våra nöjda kunder berättar om?

Beställ en av våra färdiga hälsokontroller – betala i kassan, ta blodprovet när det passar, och sedan kommer de första provsvaren ofta redan samma dag.

Varför Vital?

Din hälsa i dina händer

  • Ger dig kunskap och kontroll över din hälsa

  • Följ dina värden hur de utvecklas över tid

  • Enkla och tydliga resultat inom några dagar

  • Inga väntetider på remiss från läkare för att beställa hälsokontroll/enskilda tester

  • För både privatpersoner och företag

  • Hälsokontroller framtagna av erfarna läkare

  • Läkare granskar alla resultat

  • Vi samarbetar med över 100 ackrediterade lab i Sverige, över 70 i Stockholm

  • Första provsvaren oftast inom några timmar

  • Blodprovet tar bara några minuter

NYCKELTAL

Över

90 000

tester analyserade

Kundnöjdhet

9,2/10

Betyg på Google

4,8 / 5

Gå till varukorgen: : kr