Hoppa till sidans innehåll

Möt läkarna

Vitals läkare utvärderar alla provsvar och ger en sammantagen bedömning av just dina värden.

Vitals läkare analyserar, kommenterar och ger rekommendationer på alla hälsokontroller

Som en del i att ge dig bästa möjliga nytta av resultaten från din hälsokontroll låter vi alltid en läkare kommentera resultaten. Detta görs både för att ge dig en bättre bild av vad just din kombination av värden egentligen betyder, och för att där det behövs ge en rekommendation om ditt nästa steg. Här nedan möter du några av dessa läkare som analyserar Vitals hälsokontroller.

Ron Liebkind, medicinskt ansvarig läkare

Ron är medicinskt ansvarig läkare för Vital, och ser till att alla hälsokontroller och våra läkare håller de högt uppställda krav på kunskap och trygghet som ställs på oss. Han ansvarar även för att granska alla artiklar med information om respektive värde.

Utöver uppdraget för Vital är Ron även verksam inom primärvården i vårdgruppen Meliva där runt 100 000 svenskar är listade patienter.

Lukas Labonté

Lukas har arbetat som läkare hos Vital sedan start och har hjälpt hundratals av våra kunder med utvärderingar av deras resultat. Oftast är det enbart enstaka avvikande värden som man själv kan påverka, där han ger rekommendationer på åtgärder.

Marcela Nowak

Även Marcela har varit med sedan start och säkerställer att alla Vitals kunder får sina provsvar kommenterade snabbt efter att alla prover är färdiganalyserade.

När det är något värde som starkt avviker från referensvärde eller vid behov rekommenderar hon exempelvis kontakt med ordinarie vårdcentral för vidare utredning alternativt uppföljning med ny provtagning efter några månader.

foti fraholli
foti fraholli
2022-11-23
Det va snabbt och smidigt.
Eva Nilina
Eva Nilina
2022-11-23
Snabb resultat, tydligt, lätt att förstå
Sophie Ribacka
Sophie Ribacka
2022-11-09
Gick supersnabbt och lätt att läsa av värdena. Toppbetyg från mig 👍🏻
Stefania Badea
Stefania Badea
2022-10-12
Snabbt! Fick mitt resultat nästa dag.
Göran Stuedahl
Göran Stuedahl
2022-10-11
Lätt å smidigt ❤️🥦👍
Fredrik Söderlindh
Fredrik Söderlindh
2022-10-11
Smidigt, användarvänligt, detaljrik och bra information samt prisvärt
Gå till varukorgen: kr