Skip to content

Hälsokontroll för företag via blodprov
Snabbt, enkelt och Vitalt

Skicka en förfrågan i formuläret längre ner på denna sida

Hur Vital är din personal?

På Vital erbjuder vi dig och dina medarbetare hälsokontroll via blodprov. Resultatet hjälper er att förstå och förbättra hälsan samt fånga upp riskfaktorer för att förebygga sjukdom i tid.

Förebyggande. Kostnadseffektivt. Vitalt.
En hälsosam investering som hjälper er att följa hur hälsan utvecklas över tid på hela företaget. Ett bra komplement till företagshälsovården. Vi samarbetar även med flera kliniker inom företagshälsovården om du vill ha hjälp med ett skräddarsytt upplägg efteråt.

Provtagning utförs på något av Vitals många anslutna lab. De flesta provställen erbjuder drop-in och provtagningen tar bara några minuter. Samtliga hälsoundersökningar resulterar i en individuell rapport med provsvar och läkarkommentar. Blodprovet ger medarbetaren en inblick i hur bland annat hjärta, sköldkörtel, lever och njurar mår och vilka hälsorisker att eventuellt vara vaksam på.

En hälsokontroll för företag testar för många hälsomarkörer, bland annat för D-vitamin, blodsocker, kolesterol, järn, magnesium och blodsocker.

Ring oss på 076 666 49 44 så berättar vi mer om hur Vital kan hjälpa ert företag.

Du kan även klicka här för att boka ett möte med oss.

För att beställa hälsokontroll för företag – Skicka ett meddelande i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Vital hälsokontroll företag

Förebyggande. Kostnadseffektivt. Vitalt.

Hälsokontroll företag Vital

Resultatrapport

Vid beställning över 10 medarbetare bjuder vi även just nu på en resultatrapport på gruppnivå. Samtliga hälsokontroller sker då inom en förutbestämd tidsperiod och rapporten skickas till beställaren via e-post. Alla provsvar i resultatrapporten på gruppnivå är anonyma.

Populära hälsokontroller för företag

[trustindex no-registration=google]

Go to cart: kr