Skip to content
Tävla om ett presentkort värde 1000 kr

Regler och villkor

Tävlingen arrangeras av Vital Labs AB (Sveavägen 59, 113 59 Stockholm, 559332-0723). Alla fysiska personer över 18 år kan delta i utlottningen. Deltagande i utlottningen är gratis och kräver inte köp av en produkt eller tjänst.

Du kan delta från 17 maj 2023 till och med 31 aug 2023. En vinnare dras bland alla deltagare. Dragningen genomförs av arrangören av tävlingen. Vinnaren kommer att meddelas personligen via e-post.

Priset är 1 st presentkort till ett värde av 1000 kr som kan användas i Vitals webbutik. Vinnaren kan använda presentkortet själv eller ge det till någon annan. Med presentkortet kan du beställa till exempel en hälsokontroll Total Plus.

Vinsten i lotteriet kan inte omvandlas till pengar.

Om deltagaren har lämnat felaktiga kontaktuppgifter och vinnaren inte kan kontaktas är arrangören av dragningen inte skyldig att på annat sätt leverera priset till vinnaren. Om vinnaren av dragningen inte kan nås inom två veckor har arrangören rätt att istället utse en annan vinnare.

Arrangören av lotteriet ansvarar inte för eventuella tekniska problem eller andra omständigheter som påverkar lotteriet.

Arrangören av lotteriet förbehåller sig rätten att ändra reglerna eller vid behov avbryta lotteriet av en motiverad anledning. Sådana ändringar kommer att meddelas när dragningen publiceras.

Eventuella oklarheter relaterade till tillämpningen och tolkningen av reglerna kommer att lösas av arrangören av dragningen.

Arrangören betalar lotteriskatt.

Varken de anställda i företagen eller de personer som bor i samma hushåll med dem och som har deltagit i genomförandet av dragningen kan delta i dragningen.

Du kan också delta i lotteriet utan att prenumerera på Vitals nyhetsbrev. Skicka i så fall ett meddelande till oss med rubriken “Presentkortslotteri” via e-post kundservice@vital.se

Go to cart: kr